Kroegdispuut de Tempeliers | Sinds 1925
19843
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19843,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
borrel-saga
Borrelen?

Wij snappen dat je met ons wilt borrelen. Wellicht heeft de Praeses in zijn agenda nog een gaatje vrij. Neem contact met ons op, en wie weet staan wij samen met jullie binnenkort knetterhard te gieren!

Regel een borrel!
Dat Huis
Wonen op het Vensterhuis?

Wij hebben een kamer vrij! Reageer via kamernet of neem contact met ons op, en wellicht word jij een trotse bewoner van het Vensterhuis!

Kom op kijkavond!
Het kroegdispuut
Lid worden?

Elk jaar tijdens de open introductie van de Radboud Universiteit is het mogelijk voor iedere student om langs te komen bij de Tempeliers. Heb jij interesse? Maak de enige juiste keuze en kom een kijkje nemen in het dispuutsleven!

Kom kijken!

Waarde lezer

Waarde Lezer,

Ten eerste natuurlijk van harte welkom. Het is goed om te zien dat u tussen alle ondeugd dat op het internet te vinden is, erin geslaagd bent om op een site te belanden waar mooie mannen slechts preuts worden afgebeeld. Dit maakt dat u na uw geslaagde zoektocht zonder gêne verder kan verdiepen in alles wat hier wordt aangeboden.

Het dispuut bestaat onderhand al 93 jaar. Het is gebruikelijk dat de Praeses de reeds behaalde hoogtepunten van het dispuut opsomt. Het probleem is echter dat een aaneenschakeling van hoogtepunten geen hoogtepunten meer zijn. De oude hoogtepunten vormen de nieuwe standaard en daarmee worden de hoogtepunten niets meer dan het gebruikelijke. Oftewel iets wat een ander erg bijzonder vindt kan voor jezelf volstrekt gebruikelijk zijn.

Zo organiseren wij het grootste studentenhockeytoernooi van Nederland met ruim 4000 bezoekers. Afgelopen jaar hebben we grote artiesten zoals Kris Kros Amsterdan en Dio te gast gehad.

Verder zijn wij afgelopen jaar op lustrumreis naar Thailand vertrokken. Ik laat aan uw eigen verbeelding over hoe ons dispuut zich daar vermaakt in Bangkok en op tropische eilanden.

Mocht alles wat u zojuist gelezen hebt uw interesse hebben opgewekt. Aarzel dan niet en neem contact met ons op via info@tempeliers.com

Immers goed geplaatste arrogantie is nooit misplaatst.

Er is nog nooit…

 

Met Tempeliers groet,

 

Jan-Paul van Hees

Praeses h.t.

 

302

LEDEN

93

JAREN OUD

0

PANDAPUNTEN

4836

BIER