Kroegdispuut de Tempeliers | Sinds 1925
19843
home,page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-19843,ajax_fade,page_not_loaded,,select-theme-ver-4.5,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.2,vc_responsive
borrel-saga
Borrelen?

Wij snappen dat je met ons wilt borrelen. Wellicht heeft de Praeses in zijn agenda nog een gaatje vrij. Neem contact met ons op, en wie weet staan wij samen met jullie binnenkort knetterhard te gieren!

Regel een borrel!
Dat Huis
Wonen op het Vensterhuis?

Wij hebben een kamer vrij! Reageer via kamernet of neem contact met ons op, en wellicht word jij een trotse bewoner van het Vensterhuis!

Kom op kijkavond!
Het kroegdispuut
Lid worden?

Elk jaar tijdens de open introductie van de Radboud Universiteit is het mogelijk voor iedere student om langs te komen bij de Tempeliers. Heb jij interesse? Maak de enige juiste keuze en kom een kijkje nemen in het dispuutsleven!

Kom kijken!

Waarde lezer

Waarde lezer

 

Wat leuk dat je tussen al het studeren en hopelijk ook feesten door, even de tijd hebt genomen om onze site te bezoeken. Lang heb ik nagedacht hoe ik door middel van dit korte stukje aan je duidelijk kan maken wat het Kroegdispuut de Tempeliers nou precies inhoudt en wie haar leden nou precies zijn. Gelukkig kan ik mezelf verdere moeite besparen; na 91 jaar hebben we inmiddels wel bewezen wie we zijn en wat we doen.

 

Zo organiseren we elkaar jaar weer het grootste studentenhockeytoernooi van Nederland. Afgelopen jaar hebben vele van jullie kunnen genieten van een mooi feestje met artiesten als Fresku, Mr. Belt & Wezol, Rave van Fortuin en nog vele andere. Misschien dachten jullie dat het niet kon, maar dit jaar beloofd het nog grootser te worden. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang. Voor meer informatie over CDT17 kun je terecht op onze de facebookpagina van coupe des Templiers of op onze hockeysite: www.tempelierscdt.nl.

 

Een ander hoogtepunt van afgelopen jaar was onze dispuutsreis naar Praag, gewoon omdat het kan. van VIProom tot dierentuin, van karaoke bar tot schietbaan, van segwaytour tot technobunker, je kunt het zo gek niet bedenken. Je had erbij moeten zijn, mooi was het in ieder geval wel.

 

De allermooiste feestjes regelen we dus zelf, maar we zijn zeker niet de beroerdste om menig ander feest om te toveren in een onvergetelijke avond. Als we geen bier bestellen aan de bar, zijn we waarschijnlijk te vinden op de dansvloer waar we onze heupjes losgooien. Ook dit jaar weer zullen we te vinden zijn op leukste feesten en toernooien van Nederland.

 

Nadat wederom de mooiste bazen van Carolus Magnus de enige juiste keuze hebben gemaakt, en zich bij ons aangesloten hebben, gaan we er dit jaar tegenaan om er een onvergetelijk jaar van te maken. Mocht je nou ook een keer een borrel met ons willen meemaken, aarzel dan niet en stuur een mailtje naar info@templiers.com.

 

Zoals je dus kunt lezen gaat het goed met ons.

 

Immers goed geplaatste arrogantie is nooit misplaatst.

 

Er is nog nooit…

 

Met Tempeliers Groet,

 

Bob Schlicher
Praeses h.t.

302

LEDEN

93

JAREN OUD

0

PANDAPUNTEN

4836

BIER